0 Offerte
Laag-1360.jpg

Prijsstijgingen en langere levertijden.

Prijzen en beschikbaarheid 2024.


In 2021 was er door COVID een tekort aan materialen waardoor levertijden en prijzen opliepen en begin 2022 moesten wij door de oorlog in Oekraïne helaas opnieuw waarschuwen voor oplopende prijzen en levertijden.


Wij zijn hierdoor dagelijks bezig met het aanpassen van onze prijzen en levertijden. We hebben voor een heel groot aantal producten (nog) een ruime voorraad waardoor we niet meteen tegen leverproblemen aanlopen.


Maar helaas kunnen wij deze zekerheid niet bieden voor producten die wij niet op voorraad hebben. Hiervoor geldt dat wij alles momenteel aanbieden onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. Wij doen er alles aan de prijzen en informatie dagelijks up to date te houden maar het kan voorkomen dat wij niet kunnen leveren voor de prijs of levertijd die op de website staat.


Wat heeft dit nu voor gevolgen voor je bestelling?

  1. Het kan voorkomen dat de prijs die je de ene dag ziet staan, de volgende dag alweer (sterk) gestegen is. Wij zijn helaas genoodzaakt om onze prijzen aan te passen aan de prijzen van de grondstoffenmarkt, die zoals gezegd, sterk fluctueren. Wij bieden altijd een eerlijke prijs!
  2. De levertijd die bij een product vermeld staat, kunnen we meestal halen. Sommige producten die wij niet voorradig hebben, kunnen ineens niet meer beschikbaar zijn bij leveranciers, waardoor we na het plaatsen van je order, terug moeten komen op de prijs of levertijd. Dit is een vervelende situatie en we vragen hiervoor je begrip.

Op dit moment is niet duidelijk hoe lang deze situatie zo blijft. We houden je graag via deze pagina op de hoogte!

  • Sitemap
Mijn offerte aanvraag

U heeft nog niks in uw offerte aanvraag

Verder winkelen